Головна  →  Новини  →  2 листопада 2017

У центральній районній бібліотеці імені Івана Франка відбулася творча зустріч (фото)

У центральній районній бібліотеці імені Івана Франка відбулася творча зустріч (фото)

1 листопада в центральній районній бібліотеці імені Івана Франка на творчу зустріч з колективом газети «Порадниця» зібралися читачі бібліотеки.

Для них це найулюбленіша газета, де завжди можна знайти корисні, змістовні поради, отримати відповіді на життєво важливі питання.

Творчий колектив газети представила головний редактор «Порадниці», заслужений журналіст України Тетяна Власюк. Вона розповіла, як народжується і твориться кожен номер газети, як наповнюється добрими, щирими, цікавими матеріалами, про радісні і сумні, святкові і буденні «порадницькі» дні. Також презентувала читачам свої книги, які видані у рамках її авторського проекту «Порадницька гостина».

Цікаво представила свою сторінку журналіст Діана Шепель, на якій вона ділиться з читачами своїми рецептами та порадами, а менеджер Оксана Хропюк порадила, як швидко оформити підписку на річний комплект газети. Бібліотека отримала від Тетяни Іванівни книги з її автографом, а кожен читач – останні номери газети та бібліотечку «Порадниці». 94-річний Павло Рожко отримав річну підписку і розчулений, в знак подяки, виконав декілька українських народних пісень разом з читачами та колективом газети. Зустріч з колективом газети стала справжнім святом для читачів, святом добра, надії, любові і світла.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024