Головна  →  Новини  →  2 листопада 2017

У Київенерго запевняють, що до 6 листопада ліквідують всі наявні пошкодження мереж в Подільському районі та 100% будинків будуть з теплом (фото)

У Київенерго запевняють, що до 6 листопада ліквідують всі наявні пошкодження мереж в Подільському районі та 100% будинків будуть з теплом (фото)

Сьогодні в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Починаючи засідання, Валентин Мондриївський звернувся до представників Київенерго щодо підключення опалення в житлових будинках Подільського району.

«Станом на ранок 2 листопада на балансових тепломережах Київенерго сталося 9 пошкоджень, що спричинили відсутність опалення. Я прошу у максимально короткі строки ліквідувати аварії, щоб в будинках було тепло, а також оперативно інформувати мешканців про реальні терміни усунення аварій і відновлення подачі опалення», - зауважив голова району. У відповідь на його слова представники Київенерго запевнили, що всі наявні пошкодження будуть усунені до кінця тижня і 100% будинків Подільського району будуть забезпечені теплом. Відповідні завіряння включили до протоколу засідання штабу.

Щодо включення тепла у будинках інших форм власності, то перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик зауважив, що у 4 - відсутнє тепло і дав доручення звернутися до правоохоронних органів щодо тих керівників ЖБК, ОСББ та відомчих будинків, які свідомо не включають опалення. 

Актуальним стало питання і щодо випадків недогріву в будинках. Голова райдержадміністрації доручив перевірити, в першу чергу, дитячі садочки, школи та лікарні, а також будинки, в яких мешканці скаржаться на недостатню температуру опалення.

Також на засіданні обговорили  питання відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», роботу ліфтового господарства та санітарної очистки району.

По всім розглянутим питанням були дані відповідні доручення та встановлені терміни їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024