Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2017

За 9 місяців 2017 року на промислових підприємствах Подільського району створено 62 нових робочих місця

За 9 місяців 2017 року на промислових підприємствах Подільського району створено 62 нових робочих місця

Промисловий комплекс Подільського району налічує 74 підприємства - за статистичним визначенням підприємства «великого кола» різногалузевого призначення з середньообліковою чисельністю 10965 осіб (12,1% до загальної чисельності працівників міста, зайнятих в промисловості).

За 8 місяців 2017 року промислові підприємства району реалізували продукції на суму 14 млрд. 415,0 млн. грн., що на 1 млрд. 435,6 млн. грн. (на 11,1%) більше, ніж за відповідний період 2016 року.

За обсягами реалізації район посів 3 місце серед районів міста Києва. Питома вага реалізованої промислової продукції Подільського району складає 13,1% від обсягів реалізації по м. Києву.

За 8 місяців 2017 року обсяг реалізованої промислової продукції в розрахунку на 1 особу населення в Подільському районі складає 72408,4 грн. і є одним із кращих показників серед районів міста Києва (3 місце).

Також, за 8 міс. 2017 року по обсягу реалізованої промислової продукції в розрахунку на одного працюючого в промисловій діяльності – 1314,6 тис. грн. Подільський район посів 2 місце серед районів, що на 7,8% більше показника по м. Києву (1219,6 тис. грн).

У січні-вересні 2017 року в порівнянні з відповідним періодом 2016 року, збільшився обсяг реалізованої промислової продукції на підприємствах наступних галузей:

- харчової промисловості;

- легкої промисловості;

- хімічної та нафтохімічної промисловості;

- постачання електроенергії, газу та кондиційованого повітря;

- машинобудування;

- інші підприємства.

У зв’язку із зростанням конкуренції на ринку, падінням споживчого попиту на вироблену продукцію, переорієнтуванням виробництва чи виконанням поточних ремонтних робіт у січні-вересні 2017 року спостерігалось незначне зменшення обсягів реалізованої промислової продукції на окремих підприємствах:

-        харчової промисловості;

-        виробництва неметалевої та мінеральної продукції;

-        машинобудування.

Впродовж січня-вересня 2017 року освоєно нові види продукції на підприємствах району:

-      ПАТ «Фармак»;

-      ПАТ «Київхліб»;

-      ПрАТ «Київполіграфмаш»;

-      ПрАТ «Спецмеблі»;

-      ПП «Лайт Роут».

Протягом січня-вересня 2017 року впроваджено енергозберігаючих та ресурсозберігаючих технологій на: ПАТ «Фармак», ПрАТ «Київполіграфмаш», ПАТ «Київхліб», ПрАТ «Спецмеблі», ПП «Лайт Роут».

За січень-вересень 2017 року промислові підприємства району, такі як ПАТ «Фармак», ПАТ «Київхліб», ПрАТ «Київполіграфмаш», ПАТ «Український науково-дослідний інститут радіоапаратури» та інші, підтримували зовнішньоекономічні зв’язки та здійснювали зовнішньоторговельні операції з країнами СНД, Європи та Азії.

За 9 місяців 2017 року на промислових підприємствах Подільського району створено 62 нових робочих місця. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024