Головна  →  Оголошення  →  4 лютого 2014

УВАГА БУРУЛІ ! До уваги керівників комунальних підприємств, установ та організацій Подільського району

Сектор з питань охорони праці звертає Вашу увагу, що внаслідок перепадів температури на дахах багатьох будинків Подільського району утворюються крижані бурулі та снігові брили, які в будь який час можуть падати з дахів чим загрожують життю пішоходів. Особливо вони небезпечні у старих кварталах району, де вузькі тротуари впритул прилягають до будинків. Районна влада просить подолян бути обережними, проходячи біля будинків, щоб не стати жертвою крижаних буруль та снігових брил, просить людей не заходити за межі встановлених тимчасових огорож і частіше піднімати голову догори, щоб бачити потенційну небезпеку.

Працівники комунальних служб Подільського району повинні постійно обходити територію та звертати особливу увагу на будинки і ті місця, де є потенційна небезпека, застосовувати огороджувальну стрічку, задля відгородження небезпечних ділянок, можливого падіння великої кількості снігу з дахів, місць звисання буруль, слідкувати за їх наростанням своєчасно збивати їх безпечним способом, щоб унеможливити травмування працівників та перехожих в період ожеледиці.

Вчасно проводити очистку території при випадінні та таненні снігу, який в день тане а вночі замерзає та створює льодовий покрив пішохідної зони, посипання піском та реагентами. 

Завідувач сектором з питань охорони праці                                                         Тамара Мороз                                                                                                                                                                                                                                                                

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024