Головна  →  Оголошення  →  25 січня 2014

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

 - провідний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм (на період  перебування  основного працівника  у  відпустці  для догляду за  дитиною);

- головний спеціаліст відділу (Центру) надання адміністративних послуг;

- головний спеціаліст відділу контролю.

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

- вища освіта відповідного  професійного  спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на державній службі  не менш як один рік або стаж роботи  за фахом  у інших сферах  - не менш як  три  роки; вільне користування ПК; вільне володіння державною мовою; аналітичні здібності, висока працездатність та відданість роботі.

До заяви додаються такі документи: особова картка (форма № П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки 4 х 6 см; копії документів про освіту; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копія паспорта, копія військового квитка.

 Відповідальність за достовірність документів несе претендент.

Документи на участь у конкурсі  подаються до відділу з питань кадрової роботи та державної служби Подільської районної в місті Києві державної адміністрації  протягом 30 днів з дня публікації оголошення  в  газеті,  за  адресою:  04070,   м. Київ, Контрактова  площа, 2 (к. 22) тел. 425-44-67.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024