Головна  →  Оголошення  →  22 січня 2014

Шановні кияни та гості столиці!

З настанням осінньо-зимового періоду 2013-2014 років, ускладненням погодних умов виникають непередбачені надзвичайні ситуації, а саме:

- провалля над застарілими мережами тепло, водо та каналізаційного забезпечення;

- виникнення  сильних поривів вітру (буревіїв), снігопадів, обледеніння.

Ці та інші природні стихійні явища зобов’язують кожного мешканця міста бути особливо обережним та обачним, оберігати від небезпеки дітей, негайно повідомляти про виявлені небезпечні явища відповідні служби.

Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією в ході підготовки районної інфраструктури виконано комплекс запобіжних заходів.

Відповідно до доручень Президента та Уряду України,  Київської міської державної адміністрації в районі здійснені своєчасні заходи з підготовки та забезпечення теплопостачання всіх 100% споживачів. Відпрацьовано оперативне реагування аварійних служб на ліквідацію аварій у термін до 1 доби.

Підготовлено техніку, механізми та інвентар комунальних підприємств КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду», КП  «Шляхово-експлуатаційне управління по утриманню доріг», КП «з утримання зелених насаджень», утворено  аварійні бригади для реагування в позаробочий час та вихідні і святкові дні.

На сьогоднішній день в готовності до роботи в зимовий період зосереджено 68 одиниць техніки, 55 механізмів, 812 працівників, заготовлено 3 тис. тон протиожеледних матеріалів.

Кроновано та знято понад 2 тис. сухостійних та аварійних дерев.

У випадку сильних снігопадів передбачено залучення додаткових сил і засобів від підприємств, установ та організацій району: 54 одиниці техніки, та 180 працівників, 200 військовослужбовців та 200 студентів вищих навчальних закладів Подільського району.

Для надання можливості комунальним службам оперативного реагування з очищення доріг, тротуарів та прибудинкових територій від снігу, власникам автотранспорту (крім спеціального) необхідно припинити рух. Припаркувати автотранспорт таким чином, щоб не заважати роботі снігоприбиральній техніці.

Для координації виконання робіт у період з 20 жовтня 2013 року по 30 березня 2014 року утворено районний оперативний штаб (тел. 417-66-66,  425-68-28).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024