Головна  →  Новини державної служби  →  12 грудня 2013

Учасник Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» Денис Шмигаль взяв участь у засіданні робочої групи з розроблення проекту Стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки.

Учасник Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» Денис Шмигаль взяв участь у засіданні робочої групи з розроблення проекту Стратегії розвитку Львівської області на 2014-2020 роки з прогнозом до 2025 року, яке відбулось 5 грудня 2013 року у Львівському інституті банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.

Під час засідання експерти та консультанти проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» презентували аналіз соціально-економічного стану області та стратегічне бачення розвитку області.

Захід проведено департаментом економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації та представниками Проекту «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024