Головна  →  Новини  →  2 березня 2017

Забудова району: проблеми та шляхи вирішення (фото)

Забудова району: проблеми та шляхи вирішення (фото)

У перший день весни члени Громадської ради та активісти району обговорювали болюче питання законності будівництв та проблем, які виникають під час будівництва у мешканців Подільського району.

Так, громадськість поставила під сумнів законність будівництва на вул. Оболонська, 29. Мешканці житлового мікрорайону Ліпінка висловили невдоволення стосовно постійної експлуатації дороги на вул. Межовій важкою будівельною технікою, в результаті чого дорожнє покриття майже зруйноване.

Після жвавої дискусії вирішили створити комісію по перевірці законності будівництва при Громадській раді із залученням усіх зацікавлених осіб.

Позицію мешканців підтримав і голова району Валентин Мондриївський, який завітав на засідання Громадської ради, та запевнив, що візьме під особистий контроль розв’язання проблеми, що виникла. Також запросив усіх присутніх на презентацію публічного звіту про досягнення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації у 2016 році та перспективні напрямки роботи в 2017 році, яка відбудеться 3 березня 2017 року о 15.00 у Будинку дитячої творчості, Контрактова площа, 12, актова зала.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 15 березня 2017 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024