Головна  →  Новини  →  4 вересня 2013

«КАРТКА КИЯНИНА» – золотий ключик до всіх дверей

«КАРТКА КИЯНИНА» – золотий ключик до всіх дверей

Відомо, що в країні взагалі, а в столиці зокрема діє багато урядових та інших програм, які спрямовані на покращення нашого життя. Їх стільки, що навіть фахівці всіх не перелічать. А все тому, що значна кількість цих програм успішні та ефективні лише на папері.

Стосовно Київської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам на 2011-2015 роки», запровадженої за ініціативи голови Київської міської держадміністрації О.Попова, цього не скажеш – вона реально працює. В її рамках динамічно розгортається проект «Картка киянина».

Саме практичним питанням функціонування «Картки киянина» і була присвячена виїзна зустріч голови Подільської райдержадміністрації С.Крушановського з мешканцями району. В зустрічі також брали участь заступник голови Подільської держадміністрації М.Бикова, працівники адміністрації, представники банку «Хрещатик» – фінансового оператора проекту та керівництво КП «Фармація». У вступному слові С.Крушановський окремо наголосив, що проект «Карта киянина» – один із важливих напрямків реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Януковича.

Стосовно того, що «Картка киянина» надає значні знижки для придбання медикаментів, подоляни вже знали із попередніх публікацій. Наприклад, що за знижками до 30% можна придбати  ліки у 60-ти аптеках КП  «Фармація», зокрема по Подільському району ці аптеки знаходяться за адресами:

Аптека №11- пр-т Правди, 66А, тел. 433-99-61;                 

Аптека №21 вул. П.Сагайдачного, 8, тел.425-32-81

Аптека №25 вул.Фрунзе,109/2, тел.468-10-82;                  

Аптека №32 пр-т Свободи, 2,  тел.462-02-55;

Аптека № 46 вул.Костянтинівська, 1, тел.425-34-35;        

Аптека № 48 пр-т В.Порика, 13В, тел.434-57-44.

Окрім того, в аптеці № 48, пр-т Порика, 13-В (тел.434-57-44) власники картки можуть купити повний перелік найменувань ліків зі знижкою до 40%.

Також відомо, що знижки діють у супермаркетах «Білла-Україна», «Новус Україна», «Торговий дім «Вест-Лайн». Але «Картка киянина» поступово прямує до головної мети – стати універсальних платіжним засобом для киян. Вона вже працює для оплати проїзду, комунальних та інших послуг. Її можна використовувати для накопичення грошей. Причому, гроші можуть покласти на картку як її власник, так і будь-яка інша особа. На картку можна отримувати пенсії та інші нарахування. Проект буде поширюватися на учнівську молодь та інші верстви населення столиці. І це тільки неповний перелік можливостей «Картки киянина».

Голова держадміністрації та його колеги відповіли на вся питання присутніх подолян. А питань було достатньо, що свідчить про те, що «Картка киянина» входить в наше повсякденне життя. І тому цілком доречним підсумком виїзної зустрічі стала думка С.Крушановського, що саме такі необхідні, спрямовані на покращення життя людей та успішні проекти як «Картка киянина» і є справжнім шляхом України до Європи, до європейського рівня життя.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024