Головна  →  Новини державної служби  →  12 листопада 2013

Завершилося стажування в органах державної влади осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»

8 листопада 2013 року в Нацдержслужбі України відбулися організаційні збори щодо підсумків стажування в органах державноївлади осіб, зарахованих у 2012 році до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації».

Стажування проходило з 4 по 8 листопада 2013 року на базі 22 державних органів, серед яких: Адміністрація Президента України, Міністерство закордонних справ України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та інші. Основними завданнями стажування були: набуття навичок з розробки реформ у сферах державного управління, що мають пріорітетне значення для досягнення цілей соціально-економічного розвитку, зокрема завдань Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава»; набуття навичок з практичної реалізації реформ на центральному рівні державного управління та підвищення професійної компетентності і ділових якостей.

Під час організаційних зборів обговорили питання щодо підготовки: звітів за результатами стажування в органах влади; річного звіту за результатами виконання заходів із професійного розвитку та організації проведення навчальної сесії, яка відбудеться 25 – 29 листопада на базі Національної академії державного управління при Президентові України.

Учасники Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» надали пропозиції щодо удосконалення порядку проходження стажування в органах державної влади, зокрема, щодо організаційно-методичного забезпечення та вдосконалення структури веб-сайту «Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024