Головна  →  Новини  →  29 грудня 2016

Підсумкове засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Підсумкове засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

28 грудня відбулось підсумкове засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

На засідання завітав голова району Валентин Мондриївський, який привітав усіх присутніх з прийдешніми святами, подякував за плідну та ефективну співпрацю, побажав усіх благ у 2017 році.

«Щиро дякую всім членам Громадської ради за активну участь та небайдужість до життєдіяльності району. Цей рік видався нелегким, але спільними зусиллями нам вдалося досягти намічених планів. Попереду ще багато роботи і я впевнений, що разом ми зробимо все можливе для подальшого успішного розвитку Подільського району», - звернувся до присутніх голова району. Також він побажав всім міцного здоров’я, щастя та мирного неба.

Члени Громадської ради подякували голові райдержадміністрації за привітання, а також обговорили нагальні питання та плани на майбутнє, вирішили створити дві робочі групи по проблемних питаннях із залученням громадськості.

Голова Громадської ради Тарас Білінський підбив підсумки роботи, наголосив на важливості діяльності Громадської ради, привітав усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвяними святами.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 18 січня 2017 року о 15.00.

          

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024