Головна  →  Новини  →  16 грудня 2016

Перереєстрація статутів та зустріч з депутатом Київської міської ради – питання, що обговорювались на засіданні Громадської ради 14 грудня (фото)

Перереєстрація статутів та зустріч з депутатом Київської міської ради – питання, що обговорювались на засіданні Громадської ради 14 грудня (фото)

1 січня 2017 року закінчується термін для неприбуткових організацій з перереєстрації статутів згідно з новими вимогами українського податкового законодавства. Оскільки цей процес і процедура не для всіх є зрозумілими, зокрема, щодо того, які суттєві моменти необхідно врахувати громадським організаціям, щоб залишитися в реєстрі неприбуткових організацій після 1 січня – на засідання Громадської ради запросили начальника відділу адміністрування податку на прибуток ДПІ у Подільському районі Юлію Каплин. Питань було дуже багато, тому вирішили провести семінар для представників неприбуткових організацій 20 грудня 2016 року об 11 годині в приміщенні Державної податкової інспекції у Подільському районі за адресою: вул. Турівська, 12 (актова зала).

Заслухали депутата Київської міської ради Юрія Крикунова, який розповів про результати своєї роботи. Зазначив, що головною метою діяльності є побудова містка між мешканцями та владою.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 28 грудня 2016 року о 15.00.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024