Головна  →  Новини  →  17 листопада 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

16 листопада відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Заслухали депутата Київської міської ради Наталію Маслову, яка розповіла про результати своєї роботи та плани на майбутнє.

Обговорили і стан озер Подільського району, їх рекреаційну спроможність. Генеральний директор КП «Плесо» Денис Пікалов доповів про роботу підприємства, про ситуацію з озерами у районі та заплановані заходи на 2017 рік. Також до обговорення зазначеного питання долучився голова Подільського району Валентин Мондриївський. Він звернувся з проханням до очільника КП «Плесо» при формуванні бюджету на 2017 рік врахувати побажання мешканців району щодо належного утримання водойм.

«У Подільському районі є достатня кількість озер. У більшості з них не дозволено купатися з ряду причин, але багато людей полюбляють просто відпочивати поряд з водоймами. Особливо гостро стоїть питання щодо озера Синє, яке знаходиться на балансі комунального підприємства «Плесо». Сюди влітку приходить велика кількість мешканців, тому до вас прохання – приділіть в наступному році увагу його утриманню та створенню комфортних умов відпочинку для подолян, оскільки для багатьох з них це найулюбленіше місце проведення дозвілля. А ми в свою чергу спільно з громадськістю зробимо все від нас  залежне, щоб вам допомогти», - звернувся Валентин Мондриївський до Дениса Пікалова.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 30 листопада 2016 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024