Головна  →  Новини  →  14 липня 2016

Валентин Мондриївський взяв участь у позачерговому засіданні Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Валентин Мондриївський взяв участь у позачерговому засіданні Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

13 липня відбулось позачергове засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Голова району Валентин Мондриївський взяв участь в засіданні та подякував членам Громадської ради за плідну роботу, активну участь у вирішенні проблем життєдіяльності району. Також дав відповіді на питання, котрі хвилюють подолян, розповів про хід ремонту житлового фонду району, про заплановані ремонти дитячих садочків та шкіл. Детально обговорили і питання розвитку спортивної інфраструктури району, в частині, розгалуження мережі якісних безкоштовних спортивних майданчиків, футбольних полів, тенісних кортів та інше. 

«Щиро дякую всім членам Громадської ради за плідну співпрацю у вирішенні питань, що турбують подолян. Ви щоденно спілкуєтесь з жителями району, чуєте їхні побажання чи зауваження, а потім озвучуєте їх представникам владиТака співпраця є дуже важливою, оскільки дає можливість прийняти спільні конструктивні рішення, врахувавши думку громадськості», -  сказав голова району.

Одним із важливих питань засідання було обговорення питання забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами, запровадження інклюзивного навчання, удосконалення і розвиток нормативно-правової бази.

Заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов розповів яким чином в районі опікуються такими дітьми та що планують зробити в цьому напрямку. За результатами обговорення прийняли рішення створити робочу групу по вирішенню питань навчання, реабілітації та оздоровлення дітей з особливими потребами.

Розглянули і інші важливі питання.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 10 серпня 2016 року о 15.00.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024