Головна  →  Новини  →  7 липня 2016

Громадська рада спільно з Подільською райдержадміністрацією продовжують шукати шляхи вирішення важливих питань життєдіяльності району (фото)

Громадська рада спільно з Подільською райдержадміністрацією продовжують шукати шляхи вирішення важливих питань життєдіяльності району (фото)

6 липня до членів Громадської ради звернулися мешканці житлового комплексу «Паркове місто», що розташований на вул. Вишгородська, 45 в Подільському районі, щодо невідповідності домовленостей забудовника з жителями та його реальних дій.

Питання навчання, реабілітація та оздоровлення дітей з особливими потребами є одним з найважливіших питань вже протягом багатьох засідань ради. Олена Гончар вкотре звернулась по допомогу та співпрацю на благо дітей району.

Олексій Коваленко доповів про ситуацію навколо будівництва на вул. Оболонська, 29 та неправомірних дій з боку забудовника.

На засідання завітав і Народний художник України Анатолій Гайдамака. Він презентував свій проект реконструкції меморіалу в Бабиному Яру, що був затверджений на засіданні Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів у зв'язку з 75-ми роковинами трагедії Бабиного Яру.

Усі питання було розглянуто та обговорено шляхи їх вирішення.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному черговому засіданні Громадської ради, яке відбудеться 10 серпня 2016 року о 15.00

Переглянути всі фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024