Головна  →  Новини державної служби  →  7 листопада 2013

Розпочалося стажування в органах державної влади осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації" у 2012 році

Розпочалося стажування в органах державної влади осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2012 році

4 листопада 2013 року в Нацдержслужбі України відбулися організаційні збори щодо стажування в органах влади осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2012 році.

Учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» поінформовано про реалізацію Переліку заходів із професійного розвитку осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації», та про організаційні питання проведення стажування в органах влади.

Стажування проходитиме з 4 по 8 листопада 2013 року на базі 22 державних органів, серед яких: Адміністрація Президента України, Міністерство закордонних справ України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Міністерство фінансів України, Міністерство юстиції України, Міністерство промислової політики України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України, Національне  агентство України з питань державної служби та інші.

У заході також взяли участь представники Адміністрації Президента України, Національного агентства України з питань державної служби, Школи вищого корпусу державної служби.

 

Довідково. Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» започатковано відповідно до Указу Президента України від 5 квітня 2012 року № 246/2012 «Про президентський кадровий резерв «Нова еліта нації». Розпорядженням Президента України від 29 грудня 2012 року № 245/2012-рп «Про затвердження списку осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2012 році» до Президентського кадрового резерву зараховано 60 осіб.

З метою здійснення професійного розвитку осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації», у 2013 році затверджено перелік відповідних заходів, який передбачає: 2 навчальні сесії, навчання в дистанційному режимі, самостійну роботу, літню тренінгову школу, стажування в органах влади та за кордоном, участь у конференціях, круглих столах тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024