Головна  →  Новини державної служби  →  24 жовтня 2013

16-18 жовтня 2013 року учасник Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» Любов Грибкова взяла участь у 5-й щорічній Міжнародній конференції «Модель України» (м. Оттава, Канада)

16-18 жовтня 2013 року учасник Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» Любов Грибкова взяла участь у 5-й щорічній Міжнародній конференції «Модель України» (м. Оттава, Канада), організованій керівництвом Канадсько-Української Парламентарної Програми за підтримкою Парламенту Канади.

Під час заходу обговорювались питання щодо ролі права у сучасному суспільстві, розвитку демократії, освіти та ЗМІ. Значна увага приділялась обміну досвідом та пріоритетам співробітництва між Україною та Канадою.

Любов Грибкова виступила з доповіддю щодо досягнень України за період незалежності у сфері розвитку демократії, зокрема: прийняття Конституції, створення Конституційного Суду, ратифікації Європейської Конвенції прав людини. Також Любов Грибкова поінформувала про формування Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» в Україні, який покликаний на залучення та підготовку найбільш обдарованих громадян України до роботи у сферах державного управління, що мають пріоритетне значення для досягнення цілей соціально-економічного розвитку.

У конференції взяли участь представники Уряду Канади, Посол Канади в Україні, делегати США, Росії, Австрії та Італії.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024