Головна  →  Новини державної служби  →  24 жовтня 2013

Розпочався навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Королівства Бельгія

21 - 23 жовтня 2013 року в рамках проекту Європейського Союзу «Підготовка персоналу для роботи з проблематикою, пов’язаною з питаннями Європейської політики сусідства» розпочався навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Королівства Бельгія (м. Брюгге).

Метою навчального візиту є підвищення рівня професійної компетентності особами, зарахованими до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації», що є однією зі складових професійного розвитку, передбаченого пунктом 24 Указу Президента України від 5 квітня 2013 року № 246 «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

Під час візиту учасники Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» візьмуть участь у міжнародному навчальному семінарі з питань адаптації законодавства до стандартів Європейського Союзу, організованому Коледжем Європи.

Інформація, отримана під час навчального візиту, буде використана у підготовці пропозицій щодо ефективного впровадження реформ у соціально-гуманітарній сфері та сфері житлово-комунального господарства.

Участь у семінарі також візьмуть експерти Колледжу Європи, представники Білорусі, Азербайджану, Вірменії та Грузії.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024