Головна  →  Новини державної служби  →  24 жовтня 2013

Розпочався навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Республіки Польща

21 - 25 жовтня 2013 року в рамках програми Академії державного управління Східного партнерства розпочався навчальний візит делегації учасників Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» до Республіки Польща (м. Варшава).

Метою навчального візиту є підвищення рівня професійної компетентності особами, зарахованими до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації», що є однією зі складових професійного розвитку, передбаченого пунктом 24 Указу Президента України від 5 квітня 2013 року № 246 «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації».

Під час візиту учасники Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» матимуть змогу ознайомитися з основними засадами та моделями державної служби країн-членів ЄС, питаннями щодо етики та конфлікту інтересів на державній службі, підбору персоналу, підготовки керівників та розвитку лідерських навичок.

Інформація, отримана під час навчального візиту, буде використана у підготовці пропозицій щодо ефективного впровадження реформ у сфері паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства, фінансово-економічній та соціально-гуманітарній сферах.

Участь у семінарі також візьмуть представники  управлінь державної адміністрації Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії та Молдови.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024