Головна  →  Новини  →  6 червня 2016

Свято «Надія Є!» (фото)

Свято «Надія Є!» (фото)

5 червня працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Подільського району організували для своїх підопічних відвідування святкової програми "Надія Є!" в парку ім. Пушкіна. Діти - сироти переглянули яскраву концертну програму за участю відомих дорослих і дитячих колективів, циркових артистів, дітей-учасників телевізійних шоу-проектів. Також на святі було представлено дивовижне шоу "Весела наука", а  родзинкою заходу стало "Містечко майстрів", в якому кожна дитина відвідала близько двадцяти різноманітних майстер-класів: зі створення ляльки - мотанки, валяної іграшки, ліплення з глини, плетіння з соломки та багато інших. Впродовж дня діти відвідували атракціони, каталися на поні, брали участь у квестах та інтерактивних іграх. Організатори заходу забезпечили його учасників безкоштовним обідом та вечерею.

Висловлюємо щиру подяку громадській організації "ІНТЕГРУМ" та клініці репродуктивної медицини "НАДІЯ" за організацію та проведення святкового заходу для дітей - сиріт.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024