Головна  →  Новини  →  12 листопада 2015

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

11 листопада відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Першим питанням розглянули ситуацію, що виникла навколо оренди приміщення громадською організацією «Вулик ідей». Виступили начальник відділу житлового фонду КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Семен Скрипник, начальник відділу з питань майна комунальної власності Юрій Гоглюватий, а також новобраний депутат Київської міської ради Антон Дрепін. В ході обговорення прийняли рішення щодо можливості підписання договору про суборенду з почасовою оплатою.

Також піднімалося питання щодо опалення клубу за місцем проживання «Романтик». За результатами розгляду надано доручення члену Громадської ради Віталію Кондзельському вивчити питання та доповісти на наступному засіданні. 

Крім того, голови комітетів Громадської ради доповіли про свою роботу та про питання, що потребують вирішення.

За результатами засідання підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 2 грудня 2015 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024