Головна  →  Оголошення  →  2 листопада 2015

До уваги керівників, профспілок та трудових колективів підприємств, установ та організацій Подільського району!

З метою регулювання виробничих, трудових і соціально-економічних відносин, узгодження інтересів працюючих, власників та уповноважених ними органів на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форм власності і господарювання статтями 10 та 11 Кодексу Законів про працю України передбачено укладання колективного договору.

Працівники підприємств, де колективні договори неукладені, не лише не мають змоги отримати додаткові порівняно з законодавством гарантії, пільги та компенсації, а і наражають себе на свавілля з боку роботодавців та відсутність соціальної захищеності гарантованих державою умов праці та оплати праці.

З метою захисту інтересів найманих працівників та для встановлення взаємних зобов’язань сторін щодо організації виробництва, праці, відпочинку, оплати праці, умов та охорони праці, продуктивної зайнятості, нормування тощо пропонуємо Вам активізувати роботу з розробки та укладання колективного договору.

Також, повідомляємо що відповідно до пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів реєструючий орган оприлюднює відомості про проведення повідомної реєстрації угод (договорів) у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті.

Відповідно до статті 15 Кодексу Законів про працю України визначено, що всі колективні договори підлягають повідомній реєстрації місцевими органами державної виконавчої влади. Реєстрація колективних договорів підприємств, установ, організацій Подільського району здійснюється управлінням праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 31-Б. Отримати  консультацію щодо порядку укладання та реєстрації колективного договору можна у відділі праці та соціально-трудових відносин (3-й поверх, каб. № 305, телефон для довідок 482-41-90).

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024