Подільське районне управління юстиції в м. Києві оголошує набір членів до складу координаційної ради молодих юристів при Подільському районному управлінні юстиції в м. Києві

05 листопада 2015 року о 16.00годині

В Подільському районному  управлінні юстиції  в м. Києві за адресою: проспект Г.Гонгадзе, 5-Б, м. Київ, 04208, тел. 463-32-13.

Координаційна рада молодих юристів при Подільському районному управлінні юстиції в м. Києві (далі – Координаційна рада) є консультативно-дорадчим органом при Подільському районному управлінні юстиції в м. Києві, який створюється з метою узгодження зусиль молодих юристів в утвердженні високої ролі професії юриста в Україні, координації діяльності, пов’язаної з підвищенням якості підготовки фахівців у галузі права, залучення молодих правників до нормотворчих процесів, здійснення правоосвітньої та правовиховної роботи, формування активної позиції нового покоління юристів.

Координаційна рада здійснює свою діяльність на громадських засадах, дотримуючись принципів добровільності, рівності їїчленів, законності, відкритості та гласності.

Основними завданнями Координаційної ради є: надання пропозицій Подільському районному управлінню юстиції в м. Києві щодо вдосконалення організації правоосвітнього та право виховного процесу, теоретичної і практичної підготовки студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Правознавство»;здійснення заходів щодо підвищення рівня правових знань населення; доручення молодих юристів до нормотворчих процесів.

До складу Координаційної ради можуть входити представники об’єднань молодих юристів та об’єднань студентів, молоді юристи-науковці і практики, викладачі права, студенти, співробітники юридичних клінік, а також працівники центральних органів виконавчої влади.

 Якщо Ви:

- бажаєте працювати на громадських засадах;

- активно приймаєте участь у громадській діяльності;

- маєте особисті досягнення, напрацювання у певній галузі права;

- здатні надавати конкретні пропозиції щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Координаційної ради - ПРИЙМІТЬ УЧАСТЬ У СТВОРЕНІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ.

 Координаційна рада також відкрита до співпраці із будь-якими громадськими організаціями, адвокатськими об’єднаннями, засобами масової інформації, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024