Головна  →  Оголошення  →  18 вересня 2015

До уваги! Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції оголошена участь у конкурсних торгах щодо закупівлі послуг із здійснення заходів з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції

До уваги підприємств, установ, організацій та закладів будь-якої власності, волонтерських, громадських організацій, госпіталів ветеранів війни, санаторно-курортних та реабілітаційних установ, які здійснюють заходи з соціально-психологічної реабілітації учасників АТО в місті Києві!

          Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції оголошена участь у конкурсних торгах щодо закупівлі послуг із здійснення заходів з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції за бюджетною програмою «Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції» (КПКВК 2505150).

          Заходи щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО безумовно необхідно проводити в кожному регіоні. Відповідні соціальні послуги необхідно надати якнайбільшій кількості учасників АТО, до того ж послуги мають бути максимально доступними для них, в тому числі й територіально.

          Запрошуємо установи, організації та заклади будь-якої форми власності, які здійснюють заходи з соціально-психологічної реабілітації взяти участь в конкурсних торгах із закупівлі відповідних послуг за бюджетною програмою, з тим, щоб учасники АТО м. Києва могли пройти психологічну реабілітацію у поточному році.

          Звертаємо увагу, що участь у конкурсі можуть брати у тому числі волонтерські, громадські організації, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні, реабілітаційні установи, які відповідають вимогам до учасників конкурсу (відповідають кваліфікаційним критеріям, мають необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі).

          Інформація щодо проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщені на веб-сайті Державнї служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції http:// www.dsvv.gov.ua та будуть розміщені на веб-порталі «Державні закупівлі».

          Додаткову інформацію щодо участі в торгах потенційні учасники можуть отримати у Відділі соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації за тел. (044) 281-08-31 або зробивши запит на електронну адресу [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024