Головна  →  Оголошення  →  21 вересня 2015

Оголошується конкурс на участь у фестивалі творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району “Повіримо у себе”

Фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями у нашому районі проводиться з 20 вересня по 15 листопада 2015 року.

Його мета: демонстрація можливостей дітей та молоді з функціональними обмеженнями та розкриття їх творчого потенціалу.

Учасниками конкурсу можуть бути діти та молодь з функціональними обмеженнями двох вікових категорій:

“Діти”  - віком до 17 років (включно);

“Молодь”  -  віком від 18 до 35 років.

До організації та проведення фестивалю залучаються школи-інтернати, гуртки за місцем проживання, загально-освітні школи, училища, технікуми, інститути,  громадські організації людей з інвалідністю, благодійні фонди, а також волонтери, спонсори, окремі громадяни тощо.

Розглядаються індивідуальні та групові заявки на участь у конкурсі  в наступних номінаціях:

  • Вокально-хоровий жанр:соло; хор; дует; вокально-інструментальний.
  • Хореографічний жанр:соло; пара; колектив.
  • Інструментальний жанр:соло; малий колектив (до 4 осіб); великий колектив (від 5 осіб).
  • Виконавче мистецтво: декламація; жестова пісня; акторська майстерність.
  • Авторська поезія та проза (в надрукованому вигляді): авторська поезія; авторська проза.
  • Образотворче мистецтво: живопис (полотно, картон, дерево, олія, акрил, темпера); графіка (папір, акварель, туш, пастель, олійна пастель, олівець і т. д).
  • Декоративно-ужиткове мистецтво (до 2 робіт): робота з природного матеріалу; вироби з бісеру; робота з тканиною; робота з ниткою; робота з паперу; ліплення; новаторська номінація.
  • Аудіовізуальне мистецтво: фото; експериментальне відео; ІТ – номінація (через окремий міський конкурс з кампанієюMicrosoft).
  • Нерукотворна номінація (входять роботи з образотворчого, декоративно-ужиткового, аудіовізуального мистецтва, які зроблені учасником не руками).

Прийом заявок здійснюється до 20 жовтня 2015 року за адресою: Київ, проспект Правди  4, 2 поверх.

З питань участі в конкурсі звертатись до Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району, тел. 460-77-25, [email protected].  (Керівник Бєлова Тетяна Анатоліївна).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024