Головна  →  Оголошення  →  8 вересня 2015

До уваги! Розпочато відбір районних громадських організацій, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки у 2016 р. з бюджету м. Києва

Комісія при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (далі комісія) з відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва повідомляє про початок відбору районних громадських організацій, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки у 2016 р. з бюджету м. Києва.

Прийом заявок проводиться з початку розміщення оголошення до 24.09.2015.

Відбір буде проведено 08.10.2015 об 10.00 год. в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (за адресою: Контрактова площа, 2 , І поверх, кім. 9).

Для участі у конкурсі з відбору районних громадських організацій допускаються громадські організації: інвалідів, ветеранів, багатодітних сімей та Червоного Хреста, що зареєстровані у встановленому законодавством порядку, які надають соціальні послуги киянам, мають статус районних організацій і діяльність яких поширюється на територію Подільського району м. Києва.

Для участі у відборі районні громадські та благодійні організації, діяльність яких має соціальну спрямованість, особисто подають до Комісії за адресою: м. Київ, вул. Ярославська 31-б, кім. 204 (телефон для довідок 425-44-82) заявку та додають:

  • копію статуту громадської та благодійної організації;
  • копію свідоцтва про реєстрацію громадської та благодійної організації;
  • копію довідки про реєстрацію у відповідному органі державної податкової служби;
  • копію протоколу засідання вищого органу управління про склад керівництва;
  • копію звіту про діяльність громадської та благодійної організації за формою державного статистичного спостереження № 1-ПГО «Звіт про політичні партії та громадські організації»;
  • календарний план та змістовне наповнення заходу (програми);
  • розрахунки та обґрунтування за напрямами використання бюджетних коштів на цілі, пов’язані із статутною діяльністю із зазначенням кількості членів організації по категоріях осіб, що входять до складу громадської чи благодійної організації.

Одночасно громадські та благодійні організації надають інформацію про наявність кадрового, матеріально-технічного і методичного забезпечення діяльності організації.

Громадські та благодійні організації, які отримували бюджетні кошти в поточному році, подають також звіт про їх використання, завізований органом Державного казначейства та пояснювальну записку до звіту із відповідними підтверджуючими документами.

Зазначені документи засвідчуються підписом керівника, скріплюються печаткою громадської чи благодійної організації.

Комісія при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації з відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024