Головна  →  Новини  →  20 серпня 2013

Метро на Теремки добудують, а реконструкцію Поштової площі буде завершено

Метро на Теремки добудують, а реконструкцію Поштової площі буде завершено

Завдяки внесенню змін до Програми соціального та економічного розвитку Києва на 2013 рік знято загрозу зриву робіт на багатьох важливих для киян інфраструктурних об’єктах.

Так, спрямування виділених з Державного бюджету коштів на реконструкцію Поштової площі (50 млн. грн.), на будівництво метро на Теремки (50 млн. грн.), реконструкцію Петровської алеї, Паркової дороги, Дніпровського узвозу на ділянці від алеї Героїв Крут до Дніпровського проїзду (30 млн. грн.) та реконструкції пішохідної зони від парку Володимирська гірка до Києво-Печерської лаври (30 млн. грн.).

Спрямування 45,3 млн. грн. дозволить продовжити реконструкцію проспекту Григоренка, вулиці Анни Ахматової та проспекту Перемоги.

Також виділено 111,6 млн. грн. на оплату заборгованості за минулі роки, на виконання проектних робіт та збільшення асигнувань на фінансування робіт із будівництва Подільського мостового переходу, придбання спеціальної техніки для прибирання снігу, встановлення громадських вбиралень модульного типу, реконструкцію котельні на вул. Котельникова, 7/13, продовження робіт на каналізаційних колекторах тощо.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9453.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024