Головна  →  Оголошення  →  28 серпня 2015

Оголошення про набір до IV Всеукраїнської осінньої правничої школи «Шлях до успіху молодого юриста»

ОГОЛОШЕННЯ

Головне територіальне управління юстиції у м. Києві спільно з Координаційною радою молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у м. Києві запрошує взяти участь студентів-практиків та молодих юристів України в проведені IV Всеукраїнської осінньої  правничої школи  «Шлях до успіху молодого юриста» (далі – Школа).

Метою Школи є формування правової культури та правової свідомості правничої молоді, підвищення професійного рівня, самореалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих людей, налагодження співпраці між юридичними студентськими організаціями.

Контактна особа від Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України - Євген Которобай ( тел. 093-733-47-88).

Детальну інформацію щодо заходу можна знайти на сайті Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України - www.krmj.org.ua.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024