Головна  →  Оголошення  →  11 червня 2015

Шановні підприємці Подільського району! Запрошуємо взяти участь в опитуванні щодо проблемних питань ведення бізнесу

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ РАЙОНУ!

           Дерегуляція і розвиток підприємництва визначені одним з першочергових пріоритетів реалізації Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020», схваленої Указом Президента України від 12.01.2015 №5/2015. На її виконання прийнято Закон України «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)». Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 №357-р затверджено план заходів щодо дерегуляції господарської діяльності, які мають бути реалізовані на державному рівні.

          Однак, підприємці у своїй діяльності зіштовхуються з регуляторними обмеженнями і на рівні місцевої влади.

           Для визначення таких обмежень, які не дозволяють ефективно працювати, та їх подальшого усунення, проводиться опитування підприємців району та їх громадських об`єднань щодо проблемних питань ведення бізнесу, які можуть бути вирішені як на місцевому так і на державному рівні.

          Отримана інформація буде використана для підготовки змін до нормативно-правових актів Київської міської ради та виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та надання пропозицій центральним органам влади з метою спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляції).

          Пропозиції Ви можете надати в електронному вигляді на електронну адресу відділу торгівлі та споживчого ринку Подільської районної в місті Києві державної адміністрації [email protected].

          Заздалегідь вдячні за співпрацю.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024