Головна  →  Новини  →  3 квітня 2024

Підвищення навичок

Підвищення навичок

Спеціалісти управління соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації 02 квітня 2024 року взяли участь у семінарі-практикумі на тему «Визначення потреб населення у соціальних послугах в умовах воєнного стану», який відбувся на базі Київського міського центру соціальних служб. Під час зустрічі обговорювалось питання алгоритму визначення потреб населення у соціальних послугах під час дії воєнного стану.

Захід проводили т.в.о. заступника начальника управління-начальник відділу організації надання соціальних послуг Департамент соціальної та ветеранської політики КМДА Олена Горлова та заступник директора КМЦСС, Майстер із соціальної роботи Олена Савченко.

Навчання проводилось з метою якісного та об’єктивного визначення потреб населення, щоб кожен мешканець територіальної громади столиці міг своєчасно отримати якісні соціальні послуги.

Також обговорювались питання, щодо формування єдиного підходу збирання та узагальнення даних для визначення потреб населення,посилення взаємодії та співпраці з громадським сектором для максимального забезпечення зібраних потреб шляхом розширення кола надавачів послуг.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024