Головна  →  Новини  →  5 квітня 2024

Відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державній адміністрації

Відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державній адміністрації

За адресою: місто Київ, Контрактова площа, 2,  відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державній адміністрації. У ході засідання присутні Члени колегії розглянули доповіді фінансового управління Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, відділу економіки Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, а також  відділу роботи зі зверненнями громадян Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Відповідно до Порядку денного було розглянуто три питання.

  1. «Про виконання показників бюджету міста Києва, затверджених для головного розпорядника коштів Подільської районної в місті Києві державної адміністрації на 2023 рік».
  2. «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021–2023 роки та заходів програми по Подільському району міста Києва за січень–грудень 2023 року».
  3. «Про підсумки розгляду звернень громадян у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації за 2023 рік».

За результатом обговорення підтримано Проєкти низки рішень, які стосуються фінансово, економічного та соціального напряму.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024