Головна  →  Новини  →  26 лютого 2024

День нової книги

День нової книги

21 лютого в Етнобібліотеці відбувся День нової книги «Надходжень книжковий розмай».

Різноманітні форми популяризації новинок привернули увагу користувачів. Цікавість викликала виставка «Книгосвіт новинок», де серед різноманіття видань є книги з історії, української дипломатії, про відомих і знаменитих українців. Чимало надійшло художніх творів українських авторів про сучасні події в Україні. Не обійшли увагою й дітей: дві полиці на стелажі займають історичні, пригодницькі повісті з авантюрними сюжетами, притчі, що заохочують пізнавати культуру та історію України.

Сподобалися користувачам книги, представлені у бібліографічному огляді «Калейдоскоп історії» та експрес-огляді «Познайомтесь – ми новенькі!». Також викликала інтерес експрес-інформація «Зверніть увагу на цю книгу: Мирослава Макаревич «Хто тримає культурний фронт України». А віртуальна виставка-вернісаж «Книжкові новинки» потішила користувачів-учасників перегляду у залі.

Впродовж усього дня бібліотечні працівники проводили рекомендаційні бесіди, консультували читачів біля книжкових виставок, читацьких зон, допомагали у підборі новинок.

Запрошуємо вас на відвідини ЕтноБібліотеки: тут ви знайдете для себе багато цікавої літератури на будь-який смак, яка не тільки принесе масу задоволення, а й психологічно підтримає.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024