Головна  →  Новини  →  16 січня 2024

Об’єднуємо спільні зусилля з метою всебічної підтримки вразливих верств населення

Об’єднуємо спільні зусилля з метою всебічної підтримки вразливих верств населення

Будь-яка допомога є надзвичайно важливою, оскільки це допомагає тим, хто переживає складні життєві обставини та потребує невідкладної підтримки.

Цей напрямок нашої роботи вносить позитивні зміни у життя людей, які постраждали внаслідок вторгнення російської федерації в Україну, та допомагає відновити стосунки зі суспільством, повернути радість до життя та впевненість у собі. Завдяки співпраці Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України в місті Києві з литовським благодійним фондом Food for Ukraine та сприяння Novus, Управлінням соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації забезпечено видачу 137 продуктових наборів власникам/співвласникам пошкоджених будинків внаслідок військової агресії російської федерації проти України.

Ми знаємо, що наша праця дарує надію та підтримку, відновлює віру в людську доброту та мобілізує громадські ресурси для допомоги тим, хто її потребує. Й надалі продовжуємо робити добрі справи і наближати УКРАЇНУ до ПЕРЕМОГИ!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024