Головна  →  Новини  →  25 грудня 2023

Проведено тренінговий захід «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни»

Проведено тренінговий захід «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни»

21 грудня Управлінням соціального захисту населення Подільської районної в м. Києві державної адміністрації спільно з громадською організацією «інформаційно-тренінговий центр громадських ініціатив», завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», проведено тренінговий захід, який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з громадською організацією «Ла Страда-Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», інформаційно-консультаційним жіночим центром, українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприянням Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань гендерної політики.

До тренінгового заходу долучились спеціалісти управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, управління освіти, Подільської районної в м. Києві державної адміністрації; представники КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2», «Консультативно-діагностичного центру»; фахівці Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб та спеціалісти територіального центру соціального обслуговування Подільського району м. Києва.

Зустріч була організована з метою привернення уваги до важливості реалізації плану заходів з виконання резолюції Ради Безпеки ООН №1325 у місті Києві; формування розуміння впливу реалізації заходів на рівень безпеки у столиці; підвищення зацікавленості працівників та працівниць місцевих установ і організацій до участі в реалізації запланованих заходів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024