Головна  →  Оголошення  →  26 травня 2015

До уваги представників юридичних осіб, які мають подати державним реєстраторам реєстраційні картки (форма №4) з відомостями по кінцевих бенефіціарних власниках (контролерах)!

Доводимо до відома громадян інформацію про те, що Верховною Радою України прийнято законопроект №2896 «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи». Даний законопроект наразі передано на підпис Президенту України.

Цим законопроектом пропонується:

  • подовжити на чотири місяці строки подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) юридичними особами, які зареєстровані до 25 листопада 2014 року, що забезпечить можливість виконання вимог Закону всіма зареєстрованими юридичними особами;
  • звільнити від обов’язку подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) релігійні організації, державні та комунальні підприємства, юридичних осіб, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх учасниками (членами).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024