Головна  →  Анонси  →  12 жовтня 2023

13 жовтня на Контрактовій площі всіх охочих консультуватимуть рятувальники, медики, психологи, кінологи та волонтери

13 жовтня на Контрактовій площі всіх охочих консультуватимуть рятувальники, медики, психологи, кінологи та волонтери

13 жовтня з 14:00 до 18:00 на Контрактовій площі пройде інформаційно-просвітницька акція, під час якої  відвідувачі зможуть здобути для себе корисні знання та навички.

Зокрема, працюватимуть різноманітні інформаційні локації з надання першої допомоги дорослим і дітям, мінної безпеки, безпечного поводження із тваринами, психосоціальної підтримки, творчих майстер-класів, правил поводження в надзвичайних ситуаціях і поведінки на дорозі.

Гостей також розважатимуть аніматори – в зонах аквагриму, рухливих вправ і бульбашкового шоу. Кожен охочий зможе взяти участь у безпрограшній лотереї і задонатити на лікування поранених.

Акція відбудеться за ініціативою Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві, Головного Управління Національної поліції України у м. Києві.

Запрошуємо ЗМІ долучитися до висвітлення інформації!

Місце проведення: Контрактова площа ( біля колеса огляду).

Додаткова інформація для представників медіа – за тел.: 067-490-03-61, Тетяна Гоєнко (голова київської організації Товариства Червоного Хреста).

Повідомляє: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024