Головна  →  Анонси  →  24 липня 2023

Підприємців, власників бізнесу, аудиторів, ревізорів та бухгалтерів міста Києва запрошують на безкоштовний вебінар

Підприємців, власників бізнесу, аудиторів, ревізорів та бухгалтерів міста Києва запрошують на безкоштовний вебінар про необхідність фіскалізації чеків та використання реєстраторів і програмних реєстраторів розрахункових операцій (РРО/ПРРО).

Онлайн захід відбудеться 27 липня 2023 року, початок - о 16:00.

Даний вебінар – справжня школа ПРРО від виробників та експертів програмної каси для бізнесу. На ньому легко та доступно вчать всіх охочих працювати з ПРРО, зрозуміло говорять про Закон України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інші нормативні документи щодо обов’язків торговця.

З 01 липня 2023 року знято мораторій на штрафи за невикористання ПРРО, тому мета вебінару - навчити якомога більше клієнтів працювати з цим продуктом правильно.

На вебінарі учасники зможуть:

-       зрозуміти різницю між касовими апаратами та програмними касами;

-       обрати фіскальні інструменти під бізнес;

-       отримати корисні поради з користування ПРРО та РРО.

Вебінар проводитиме ТОВ «Е-ЧЕК» - компанія, яка надає послуги програмного реєстру розрахункових операцій (ПРРО) власної розробки, та є одним із лідерів українського ринку ПРРО.

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://prro-webinar.com.ua/

Охочі взяти участь у вебінарі отримають кваліфіковані роз’яснення норм законодавства України, поради з користування програмним реєстратором розрахункових операцій ПРРО та РРО.

Додаткові питання за електронною адресою: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024