Головна  →  Анонси  →  4 липня 2023

5 липня відбудеться онлайн-зустріч із психотерапевткою Іриною Антіпіною

5 липня о 19:30 в Zoom відбудеться безкоштовна онлайн-зустріч із психотерапевткою Іриною Антіпіною на тему «Спілкування. Або навіщо нам люди?», яку організовує бібліотека імені Андрія Головка.

На зустрічі буде підняте питання комунікації з іншими людьми, для чого нам взагалі спілкуватися та як це робити. Тема дуже актуальна, адже ми щодня маємо справу з людьми – в особистому житті, на роботі чи навчанні.

Під час зустрічі ви зможете поспілкуватися з пані Іриною та поставити питання з цієї теми, які вас цікавлять.

Ірина Антипіна – психотерапевтка, яка працює та практикує у методі транзакційного аналізу.

Важливо:

1. Ви маєте заздалегідь зареєструватися в Zoom та встановити його на свій телефон, комп'ютер чи планшет та встановити додаток Zoom.

2. Краще підключайтесь до трансляції Zoom за 5 хвилин до її початку.

3. Трансляція відбудеться за цим посиланням - https://us05web.zoom.us/j/86204204313?pwd=VWI0Q1QrYmNXK2FlTzdYbFdqYSs0Zz09&fbclid=IwAR0liZFUQiPpHeChKes42ad0y00-cdCfdO1h6a77tTgWnMbtSFPDoFeNTi0#success

4. Долучитися можна також за цими даними у додатку Zoom:

Ідентифікатор: 862 0420 4313

Пароль: 54321

Також ставте питання для Ірини, на які хочете отримати відповідь на онлайн-зустрічі. Зробити це можна на сторінці події у дописах чи написавши бібліотеці імені Андрія Головка у приватні повідомлення. За вашим бажанням питання можуть розглядатися анонімно.

Посилання на подію https://fb.me/e/2v7IyTjrQ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024