Головна  →  Оголошення  →  27 квітня 2015

До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Головний державний вищий навчальний заклад України з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ при ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ інформує про початок вступної кампанії.

Відповідно до чинного Закону України «Про державну службу» державна служба визнана професійною діяльністю осіб, які займають посади в державних органах та їх апараті. Створення професійного інституту державної служби є метою реформи державного управління згідно зі Стратегією сталого розвитку «Україна-2020». У зв»язку з цим виникає потреба в ефективному та широкому інформуванні громадськості, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування про початок вступної кампанії, умови вступу, форми навчання, за якими здійснюється підготовка магістрів у Національній академії.

Вступникам важливо знати, що документи подаються особисто до приймальної комісії Національної академії (м. Київ) з 1 квітня по 29 травня 2015 року,  до регіональних інститутів державного управління – з 1 квітня по 12 червня 2015 року (на спеціальність “Публічне адміністрування” –  з 1 квітня по 29 травня 2015 року).

Детальну інформацію про вступну кампанію дивіться тут: http://www.academy.gov.ua/pages/dop/3/files/1a123484-b1d0-4864-8633-c70b46289c8d.pdf

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024