Головна  →  Новини  →  27 вересня 2013

Олександр Попов зустрівся із представниками провідних навчальних закладів, високотехнологічних та консалтингових компаній

Олександр Попов зустрівся із представниками провідних навчальних закладів, високотехнологічних та консалтингових компаній

Напередодні відкриття BIONIC University – першого в країні відкритого міжкорпоративного IT-університету – в Київській міськдержадміністрації відбулася зустріч голови КМДА Олександра Попова з делегацією представників відомих навчальних закладів, високотехнологічних та консалтингових компаній. Під час зустрічі Олександр Попов подякував іноземним гостям за підтримку інноваційних проектів Києва, та наголосив на винятковій перспективності ІТ-галузі для столиці.

«В Україні сьогодні працює 200 тисяч ІТ-спеціалістів, ще 15 тисяч щорічно випускають провідні навчальні заклади. Але для розвитку нових компаній необхідні не лише теоретичні знання, а передусім підприємницькі навички, а цього, на жаль, наші вузи не дають. У BIONIC University, окрім програмування, розвиватимуть і підприємницькі навички. Саме поєднання інноваційного мислення і духу підприємництва створило великі історії успіху. Один з кращих прикладів – Кремнієва долина. Все починається з молодих талановитих людей і нових можливостей для них», – наголосив Олександр Попов.

BIONIC University – це перший заклад такого формату в Україні. Партнерами університету вже стали Infopulse, Cisco, HP, Ciklum, Luxoft, Art-Master. Місія BIONIC University – формувати еліту професіоналів для IT-бізнесу в Україні. BIONIC University здійснює комплексну підготовку за трьома напрямами: Tech skills (навички програмування), Soft skills (навички соціальної взаємодії), Entrepreneurship (навички підприємництва). Відбір відбувається на конкурсній основі, навчання для слухачів безкоштовне. Програми університету розраховані на навчання більш ніж однієї тисячі фахівців на рік. 90% тренерів – досвідчені практики ІТ-індустрії.

 

Довідка.

BIONIC Hill – перший український інноваційний парк, в основу якого покладено концепцію «Живи-Працюй-Навчайся-Відпочивай». Проект передбачає створення умов для інновацій, бізнесу та комфортного життя.

Загальна територія парку становить 147 га, на яких буде збудовано близько 900 тис. кв. м. будівель та споруд. До інфраструктури проекту належать сучасні науково-дослідницькі й бізнес-центри, лабораторії та наукомістке виробництво. Буде побудовано комфортабельне житло, університет із гуртожитком, поліклініку, школу та дошкільні заклади. Також буде споруджено готель із конференц-залом і спортивно-оздоровчий комплекс. Першу чергу інноваційного парку буде здано в експлуатацію у 2015 році.

 за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10339.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024