Головна  →  Новини  →  30 вересня 2022

Звітує відділ роботи із зверненнями громадян

Звітує відділ роботи із зверненнями громадян

За період з 26.09.2022 до 30.09.2022 у відділі роботи із зверненнями громадян зареєстровано та опрацьовано 33 звернення громадян, із них: 8 до райдержадміністрації та 25 за дорученнями керівництва Київської міської державної адміністрації.

Упродовж тижня співробітниками відділу прийнято 11 громадян, яким у межах повноважень надано усні консультації з питань: надання адреси гуманітарного штабу у Подільському районі, запису на особистий прийом громадян до керівництва райдержадміністрації, житлово-комунального господарства.

За тиждень працівниками відділу прийнято 18 телефонних звернень від громадян з питань: відсутності гарячого водопостачання, роботи ліфтів, ремонту пошкоджених будинків унаслідок обстрілів.

Також опрацьовано 1 266 звернень, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва», із них 88 до Державної установи «Урядова гаряча лінія».

Найбільше громадяни зверталися з питань:

  • допомоги під час військових дій (надання продуктових наборів, ліків) – 35;
  • ремонт пошкоджених будинків та дахів унаслідок обстрілів – 21;
  • відсутності ХВП – 82, відсутності ГВП – 478 (через пошкодження тепломереж та відключення котельні «Виноградар»);
  • роботи ліфтів – 125;
  • утримання зелених насаджень – 24;
  • з питання початку освітнього процесу та харчування у навчальних закладах – 12;
  • отримання допомоги ВПО та субсидій – 24.

Питання щодо забезпечення життєдіяльності громадян щоденно передаються на опрацювання та перебувають на контролі до остаточного вирішення.

У Подільській районній в місті Києві державній адміністрації неухильно виконуються положення Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024