Головна  →  Оголошення  →  7 квітня 2015

Х Всеукраїнської благодійної акції «Врятуй життя дитині».

Х Всеукраїнської благодійної акції «Врятуй життя дитині».

Служба у справах дітей Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно звернення голови правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» повідомляє про проведення в квітні 2015 року Х Всеукраїнської благодійної акції «Врятуй життя дитині».

Проект дозволить на зібрані кошти закупити медичне обладнання та безкоштовно передати його у користування в дитячі обласні лікарні України.

Акція проходить за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства культури України, Міністерства соціальної політики України.

За принципами акції збір коштів проводять волонтери (учні шкіл, студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів). Для забезпечення прозорості акції відкриття скриньок  та перерахунок коштів здійснюють банківські працівники у присутності представників органів влади і волонтерів.

 Джерело: Служба у справах дітей 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024