Головна  →  Новини  →  26 вересня 2013

Сергій Крушановський працівникам дитячих садочків: «Ви закладаєте в дітях основи добра, розвиваєте їхні творчі здібності і вчите людяності».

Сергій Крушановський працівникам дитячих садочків: «Ви закладаєте в дітях основи добра, розвиваєте їхні творчі здібності і вчите людяності».

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Крушановський, в дитячому садочку №518, зустрівся з керівниками дошкільних навчальних закладів району. Зустріч була приурочена до Дня вихователя та всіх дошкільних працівників. «Я щиро вітаю вас з професійним святом. Скажу, що ви робите величезну роботу. Попри певні матеріально-фінансові труднощі, котрі ви вирішуєте чи не щодня, ви закладаєте в дітях основи добра, розвиваєте їхні творчі здібності і вчите людяності», - сказав Сергій Крушановський. Також Сергій Іванович привітав з днем народження Людмилу Синєкоп - завідувачку дитячим садочком ім. Софії Русової. Саме в цьому дошкільному закладі стараннями Людмили Олексіївни було відновлено техніку розпису картин на пір»ї, з якою працювала народна майстриня Софія Русова, і якою з великим задоволенням займаються вихованці дитсадка. А ще працівники дошкільних установ подарували голові РДА календар святкових подій, що будуть відбуватися в дитячих садках району з нагоди відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Власне, на цьому урочиста частина зустрічі закінчилася. Далі була предметна розмова про ті проблеми, які найбільше хвилюють вихователів та педагогів.

Найперше Сергій Іванович поінформував присутніх про загальноміські програми, які реалізовуються в сфері дошкільного виховання дітей. «Я хочу, аби ви знали, що вся наша робота в сфері дошкільного виховання дітей ведеться на виконання соціальних ініціатив Президента держави Віктора Федоровича Януковича щодо охоплення всіх дітей якісною дошкільною освітою і  забезпечення їм рівних умов для розвитку творчих здібностей.  Наскільки підготовленими підуть вони до школи, як будуть вчитися і якими виростуть -  такою буде наша держава. Віктор Янукович визначив пріоритет: «Ми робимо стратегічну інвестицію в тих, хто будуватиме і розвиватиме Україну практично до кінця ХХІ століття»,- сказав Сергій Крушановський. Він зазначив, що Подільський район зумів зберегти мережу навчальних дошкільних закладів, але це не дає права заспокоюватися, і щоб збільшити кількість груп - на часі реконструкція ще двох садочків.

У свою чергу, завідувачки дитячими садками висловили своє бачення підтримки дошкільних установ. Усвідомлюючи, що держава основний фінансовий тягар все одно бере на себе, вони попросили більш активної підтримки збоку промислових підприємств району та бізнесових структур. Зокрема, було прийнято рішення звернутися до Ради директорів району з проханням допомогти дитсадкам оновити матраци, подушки та ковдри, які не оновлювалися вже багато років. Прозвучала й ідея запровадження шефства підприємств над дошкільними установами. Загалом, зустріч відбувалася в невимушеній атмосфері і в конструктивній бесіді.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024