Головна  →  Оголошення  →  23 березня 2015

Оголошення про проведення конкурсу

Оголошення про проведення конкурсу

Координаційним центром у співпраці з українсько-канадським проектом"Доступна та якісна правова допомога в УКраїні", що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади, оголошено відкритий конкурс претендентів на посади директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс на посади директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – місцеві центри).

Вимоги до кандидатів:

  • повна вища освіта – ступінь магістра або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста, отриманий до 6 вересня 2014 року (вища юридична освіта, вища освіта за спеціальностями галузі знань «Соціальне забезпечення», «Державне управління» або «Менеджмент і адміністрування» є перевагою);
  • загальний трудовий стаж не менше 5 років;
  • досвід роботи на керівних посадах не менше 2 років;
  • вільне володіння українською мовою.

Досвід роботи у сфері права є перевагою.

Із завданнями місцевих центрів та повноваженнями директорів можна ознайомитися тут.

Компетенції директора місцевого центру:

доброчесність, орієнтація на досягнення результату, гнучкість та інноваційність, спроможність до управління людськими ресурсами та забезпечення  командної роботи, ефективна комунікація та рівне ставлення до людей.

Конкурс проводитиметься комісією, створеною Координаційними центром з надання правової допомоги за пропозиціями відкритої Громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги.

Для участі у конкурсі кандидатам необхідно до 27 березня 2015 р. заповнити у електронному вигляді заявку на сайті www.legalaid-jobs.in.ua. Надіслані в інший спосіб заявки розглядатися не будуть.

За результатами розгляду заповнених і надісланих заявок потенційних кандидатів буде запрошено на інтерв’ю, які розпочнуться після 20 квітня 2015 р. Для проходження інтерв’ю необхідно буде пред’явити паспорт.

Прийняття на роботу відбуватиметься відповідно до законодавства про працю України.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024