Головна  →  Оголошення  →  13 березня 2015

До уваги керівників підприємств та підприємців!

До уваги керівників підприємств та підприємців!

 23-25 квітня 2015 року проводитиметься XIII Міжнародний Фестиваль перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий Янгол (далі - Фестиваль), в приміщенні Культурно-розважального комплексу «Bingo Entertainment» (м. Київ, проспект Перемоги, 112).

Щорічний Міжнародний Фестиваль перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий Янгол» традиційно проводить Київська Академія перукарського мистецтва спільно із Всесвітньою Конфедерацією перукарів (СМС - Париж), на який запрошуються гості і учасники із різних країн світу: Франції, Німеччини, Італії, Сан- Марино, Туреччини, Латвії та інших. В програмі Фестивалю передбачено професійні конкурси, семінари, майстер-класи, шоу-покази зачісок, одягу, макіяжу тощо. Враховуючи важливість вищезазначеного заходу для розвитку та підвищення професійного рівня майстрів індустрії краси, перукарського мистецтва та моди, якості та культури побутового обслуговування населення, запрошуємо підприємств побуту взяти участь в зазначеному заході.

Додаткова інформація щодо проведення заходу розміщена на веб-сайті Оргкомітету Фестивалю: www.cristal-angel.com.ua; e-mail: [email protected]; т/ф: 455-56-72, 456-41-07; м т. 097-462-45-45, 093-276-55-59.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024