Головна  →  Новини  →  23 вересня 2013

Транспортні засоби та механізми «Київводоканалу» готові до експлуатації в осінньо-зимовий період на 90%

У ПАТ «АК «Київводоканал» повідомили про те, що огляд усіх транспортних засобів та механізмів товариства, який проходив у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, закінчено.

Перевірка тривала впродовж місяця. За цей період було оглянуто 435 одиниць транспорту, серед яких: аварійно-відновлювальні машини (РВМ, АВМ, ОВМ), екскаватори, самоскиди, бари, автокрани, водовозки, вакуумні машини, гідромашини, автопідйомники, легкові автомобілі, автобуси, трактори та інші.

Крім техніки, комісія проінспектувала особовий склад управління транспорту технічного департаменту «Київводоканалу»: водіїв, трактористів, машиністів екскаваторів та інженерно-технічних працівників, загалом майже 500 осіб.

За результатами огляду 90% транспортних засобів та механізмів підготовлено до осінньо-зимового періоду. Виявлені недоліки інших автомобілів будуть усунені найближчим часом після детального аналізу кожного з них.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024