Головна  →  Новини  →  20 вересня 2013

З нагоди Міжнародного дня миру у столиці відбудеться презентація реалізованих скаутських ініціатив соціального служіння

З нагоди Міжнародного дня миру у столиці відбудеться презентація реалізованих скаутських ініціатив соціального служіння

21 вересня о 13:00 у приміщенні Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за адресою: вул. О. Довженка, 2, відбудеться засідання круглого столу з теми: «Ініціатива «Посланці Миру» на мапі України 2013».

Під час заходу представники Національної організації скаутів України обговорюватимуть перспективи подальшої реалізації проекту «Платформа Миру: Скаутинг єднає Україну», презентуватимуть реалізовані ініціативи соціального служіння та нові проекти «добрих справ» у своїх громадах. Також відбудеться нагородження благодійників «Знаком Довіри».

Організатори зазначають, беручи участь у соціальному служінні, скаути у багатьох країнах, мають на меті зробити якомога більше добрих справ у повсякденному житті та позитивно вплинути на більшу кількість людей. Програма «Посланці Миру» розпочала свій активний розвиток у 2011 році. Всього протягом двох років її учасниками стали понад 10 мільйонів скаутів зі 110 країн світу. Однією з перших до благородного проекту долучилась Україна, зокрема столиця.

Більше про проект «Посланці Миру» можна дізнатись за посиланням: www.ukrscout.org  та www.scoutmessengers.org.

Зауважимо, що відзначення Міжнародного дня миру встановлено резолюцією Генеральної Асамблеї ООН з 1982 року у 3-й вівторок вересня. Починаючи з 2002 року постійною датою відзначення Дня миру щорічно є 21 вересня.

Загалом День миру – це день глобального припинення вогню і відмови від насильства. Тож ООН традиційно закликає усі держави і народи припинити будь-які воєнні дії протягом дня. Також регіональні і неурядові організації відзначають проводять освітні та соціальні акції для інформування громадськості.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10205.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024