Головна  →  Новини  →  20 вересня 2013

Олександр Попов поспілкувався з мешканцями Троєщини

Олександр Попов поспілкувався з мешканцями Троєщини

Перспективи будівництва 4-ї лінії підземки мешканці масиву обговорили безпосереднього з Олександром Поповим. Відкрита зустріч з головою КМДА відбулася напередодні на вулиці Маяковського. Кияни вкотре акцентували на актуальності вирішення транспортних проблем лівобережної частини міста й озвучили низку житлово-комунальних питань.

«Вирішуючи проблему транспортного сполучення через будівництво нової лінії метрополітену, ми водночас робимо ставку на створенні промислового вузла «Київська бізнес-гавань» у Деснянському районі. Це дасть можливість не лише суттєво збільшити кількість робочих місць та підняти рівень соціального захисту мешканців лівого берега, але й сприятиме економічному розвиткові всього міста», – наголосив Олександр Попов.

Крім того, під час зустрічі обговорили особливості впровадження таких важливих соціальних проектів, як «Картка киянина» та пільгове медичне страхування через Муніципальну лікарняну касу. Олександр Попов закликав киян активніше долучатися до міських ініціатив.

Нагадаємо, голова КМДА започаткував практику регулярних зустрічей з мешканцями районів Києва з метою обговорення проектів бюджету та програми економічного та соціального розвитку міста на 2014 рік. Аналогічні зустрічі уже відбулися на Борщагівці (Святошинський район) та Осокорках (Дарницький район). Очільник КМДА продовжить традицію зустрічей з мешканцями міста, адже лише безпосередня комунікація дозволяє виявити найбільш проблемні питання, вирішення яких передбачено ініціативами Президента України щодо створення якісних умов життя громадян.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10200.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024