Головна  →  Новини  →  19 вересня 2013

Столичні правоохоронці відзначили 93-ю річницю створення військової частини 3001 внутрішніх військ МВС України

Столичні правоохоронці відзначили 93-ю річницю створення військової частини 3001 внутрішніх військ МВС України

Щороку 18 вересня воїни-правоохоронці управління Північного територіального командування внутрішніх військ відзначають чергову річницю створення з’єднання МВС України. Цього року в урочистостях з нагоди 93-ї річниці створення військової частини 3001 внутрішніх військ МВС України взяв участь і голова КМДА Олександр Попов.

Очільник міськдержадміністрації особисто привітав військовослужбовців зі святом, висловив вдячність воїнам-правоохоронцям за їх готовність кожної миті прийти на допомогу столиці та вручив грамоти й цінні подарунки. На знак вдячності та поваги подарував військовій частині 3001 новий автомобіль.

««93 роки – це ціла історія, історія доблесної служби не одного покоління бійців, це історія подвигів, патріотизму, співпраці. У всі часи в ваших рядах завжди служили люди, які щиро люблять свою батьківщину, готові пожертвувати життям заради свого народу і рідної землі – справжні патріоти, істинні герої», – сказав Олександр Попов.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10192.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024