Головна  →  Новини  →  19 вересня 2013

5 жовтня у столиці відзначать Міжнародний день захисту тварин

5 жовтня у столиці відзначать Міжнародний день захисту тварин

5 жовтня о 10:00 на території стадіону «Старт» під егідою Київської міської державної адміністрації, КП «Центр ідентифікації тварин», КП «Притулок для тварин», КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» за участю представників зоозахисних та кінологічних організацій відбудеться урочистий захід «Міжнародний день захисту тварин».

Захід має на меті привернути увагу громадськості до необхідності дотримання та виховання у суспільстві принципів та вимог Європейської конвенції щодо захисту тварин, відповідальності за їхню долю.

На гостей свята чекатиме урочиста презентація громадських організацій зоозахисного спрямування (у тому числі притулків для тварин) столичного регіону, видовищні заходи за участю кінологічних організацій – кінологічного об’єднання «ель Карін», універсального дресирувального центру «Геліон», дресирувального комплексу «Колізей», школи охоронних собак «Альфа» з показовою програмою. Під час заходу виступатимуть дитячі творчі колективи, а також для присутніх будуть організовані цікаві конкурси.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10189.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024